Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

Lastnik in upravljavec teh strani je podjetje Impressum d.o.o. Telefonska številka podjetja je +386 01 585 17 47, glavni kontaktni elektronski naslov pa je impressum@siol.net .Pred uporabo strani morate pazljivo prebrati navedene splošne pogoje. Z uporabo te spletne strani se z navedenimi pogoji strinjate. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

Na straneh boste naleteli na povezave do drugih spletnih strani, ki niso pod nadzorom vsezasport, zato za njih odgovarjajo izključno njihovi avtorji. Vsezasport in vsi avtorji spletnih vsebin vsezasport.si, ki sodelujejo pri nastanku in izdelavi le-teh, ne odgovarjajo za škodo, ki bi nastajala zaradi dostopa do takih vsebin, njihove točnosti oz. nezmožnosti uporabe informacij in kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njeni vsebini.

Lovskimojster.com ima pravico spremeniti splošne pogoje z ažuriranjem te objave. Tovrstne revizije pogojev so za vas zavezujoče.

 

Cene

Vse cene so navedene v evrih (€) z vključenim davkom na dodano vrednost (DDV). Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo, brez predhodnega obvestila. Do spremembe cen lahko pride med naročilom ali pred zaključkom naročila, v kolikor pride do tega, stranko obvestimo.

Vse cene vsebujejo DDV (redna cena ali spletna cena že vsebuje DDV), razen če je izrecno napisano drugače. Če izdelek ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer kupca obvestimo. V kolikor je izdelek na zalogi in pride do spremembe cene, kupca obvestimo.

 

Načini plačila

Omogočamo naslednje načine plačila:

 

  • z nakazilom na račun podjetja impressum d.o.o.
  • po prevzemu (TNT dostava )
  • z gotovino ob prevzemu blaga

www.shop.lovskimojster.com potrdi naročilo nakupa in stečejo postopki dostave. Končno potrdilo nakupa dobi kupec ob zaključku naročila, ko odpremimo blago. Pridržujemo so pravico, da zavrnemo in ne potrdimo naročilo zaradi nedobavljivosti naročenega artikla ali iz kakšnih drugih neznanih razlogov (sprememba cene).

Kupec prejme elektronsko obvestilo tudi takrat, ko blago odpremimo. Za tem je običajno potrebno dan ali dva, da TNT blago tudi dostavi na prejemnikov naslov.

V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

Opozorilo: ker zaradi nenehnega spreminjanja količine zaloge v skladišču, se lahko zgodi, da podatki o zalogi niso ažurni oz. točni na spletni strani trgovine www.shop.lovskimojster.comin se lahko spreminjajo dnevno. Za točnost zaloge zato ne odgovarjamo in lahko se zgodi, da artikla, ki ste ga naročili trenutno ni na zalogi, po preverbi v skladišču. Za artikel, ki je kupljen preko strani, ne moremo jamčiti, da je na zalogi in o temu dosledno obvestimo tudi kupca o času in stanju možne dostave ali naročilo prekličemo. Poskušamo sinhrono dnevno ažurirati zalogo, ki trenutno presega preko 4000 artiklov. Prav tako to velja za cene artiklov, ki se lahko dnevno spreminjajo. Za razumevanje se v naprej zahvaljujemo.Garancija

Zagotavljamo 45 dnevni rok vračila.

Če blago nima lasnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil ali kako drugače odstopajo od vaših zahtev lahko zahtevate zamenjavo artikla ali vračilo kupnine. Dolžni smo vam zagotoviti brezhibno delovanje kupljenega artikla v nasportnem primeru zahtevajte popravilo ali zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom. Vračilo lahko zahtevate v 8 dneh od nakupa.

Stroške vračila blaga (poštne ali transportne stroške) plača kupec. Podjetje ne sprejema nikakršnih odkupninskih paketov ali pošiljk, razno če je to predhodno dogovorjeno.

Pritožbe in spori
Spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabnik pošlje po elektronski pošti. Shop.lovskimojster.com mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Prizadevamo si po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

Dostava

Vsa naročila prejeta med delovnimi dnevi gredo v postopek še isti dan (med 8:00 in 18:00 uro).

Zagotavljamo vam, da je naša prioriteta hitra, pravočasna in čim cenejša dostava naročenih artiklov!

V primer, da artikla trenutno ni na zalogi, sprožimo ustrezne postopke dobave še isti dan. Odzivnost in hitrost dobave je vsakič odvisna od posameznega dobavitelja. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo nemudoma obvestili po elektronski pošti.

Blago dostavlja TNT Express (ekspresna dostava paketnih pošiljk) po vsej Sloveniji.

Stroški pošiljanja znašajo:
• do 50 € poštnina znaša 6.90 €
• od 50 € do 300 € poštnina znaša 3.99 €

Za vsa naročila v skupni vrednosti nad 300 EUR so stroški dostave brezplačni.

Varstvo podatkov

Podjetje Impressum d.o.o., se nepreklicno zavezuje, da bo varovalo zasebnost obiskovalcev in uporabnikov spletne strani www.shop.lovskimojster.com

Pridobljeni podatki se bodo uporabljali zgolj za učinkovitejše zadovoljevanje vaših poslovnih potreb in za zagotavljanje maksimalno pozitivne izkušnje pri uporabi spletne strani shop.lovskimojster.com.

Vpis na spletno stran

Spletna stran shop.lovskimojster.com vam omogoča registracijo na spletni strani, s čimer pridobite sledeče ugodnosti:

  • kupovali hitreje
  • obveščeni o super popustih
  • urejali naročila v nadzorni plošči
  • imeli prikaz status naročila
  • prvi boste obveščeni o razprodajah
Registracija poteka tako, da vpišite ime, priimek, e-pošto in poljubno geslo v polja in na koncu pritisnite gumb “Registriraj me”. Po pritisku na gumb je vaš vpis že potrjen, strinjate pa se tudi s tem, da vam lahko na vaš elektronski naslov pošiljamo izredna sporočila, ki ne bodo presegla količine enega sporočila na teden.

V postopku registracije na strani shop.lovskimojster.com uporabi piškotek, da shrani enoličen in naključno določen uporabniški ID. V piškotek ne shranimo vaših gesel in drugih osebnih podatkov. Uporabniški ID uporabimo, da spremljamo vaše obiske na naši strani. Piškotek pa vam seveda omogoči tudi uporabo različnih funkcij.

Zamenjava artikla

Če niste zadovoljni z nakupom in artikel želite zamenjati za drugega, prosimo, da kupljeni artikel pošljite preko pošte na naš naslov:
TRGOVINA LOVSKIMOJSTER

ŠMARTINSKA 152

1000 LJUBLJANA

 

 Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Ko bomo prejeli vrnjeni artikel, boste v kratkem času dobili drugi željeni artikel dostavljen na vašem naslovu. Stroški prevoza za novi poslani artikla so 5 € in cena dostave velja za vse artikle, ne glede na vrednost nakupa.

Če želite imeti hitro zamenjan artikel, da TNT dostavi novi artikel in obenem pobere vaš neželjeni artikel so stroški dostave 14 € in se pripišejo na dostavo. Zamenjava na vašem naslovu za novi artikel je hitra in izvedljiva v 1 do 3 dneh od prejetja vašega klica.

 

Odveza odgovornosti

Lovski mojster  se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na straneh lovskimojster.com  Napake na spletni strani niso izključene. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da lovskimojster.com ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo bomo kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo obiskovalci. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Napake, ki se lahko pojavijo pri samem vnosu za posamezen artikel (opisu izdelka, cena za artikel ali lastnosti artikla) ne odgovarjamo in nikakor ne želijo namerno zavesti kupca oz. obiskovalca, saj se trudimo za točnost in doslednost podatkov za vsak artikel.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

(1) Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v štirinajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Pri pogodbah o življenjskem zavarovanju, sklenjenih na daljavo in pogodbah sklenjenih na daljavo, ki zadevajo osebna pokojninska zavarovanja, je ta rok 30 dni. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Pri pogodbah o finančnih storitvah rok za odpoved ne začne teči, dokler podjetje ne izpolni obveznosti iz tretjega odstavka 43. c člena tega zakona.

(2) Če je podjetje v celoti izpolnilo obveznost iz 43.c člena tega zakona, teče rok za uveljavljanje pravice iz prvega odstavka tega člena pri dobavi blaga od dneva, ko je potrošnik sprejel blago, pri opravljanju storitev pa z dnem sklenitve pogodbe ali z dnem, ko je podjetje izpolnilo to obveznost, če je bila ta obveznost izpolnjena po sklenitvi pogodbe.

(3) Če podjetje izpolni svojo obveznost iz 43.c člena po dobavi blaga, začne teči štirinajstdnevni rok za odstop od pogodbe naslednji dan po dnevu izpolnitve te obveznosti, če še ni pretekel rok treh mesecev iz naslednjega odstavka.

(4) Če podjetje ni v celoti izpolnilo obveznost iz 43.c člena tega zakona, traja rok za odstop od pogodbe tri mesece. Ta rok začne teči pri dobavi blaga od dneva, ko je potrošnik sprejel blago, pri opravljanju storitev pa z dnem sklenitve pogodbe. S potekom tega roka ugasne pravica potrošnika, da od pogodbe odstopi.

(5) Razen če sta se pogodbeni stranki dogovorili drugače, potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe iz prvega odstavka tega člena:

1. pri pogodbah, katerih predmet je blago ali storitve, katerih vrednost je odvisna od nihanj na finančnih trgih, na katere podjetje nima nobenega vpliva in ki lahko nastopijo v roku odstopa od pogodbe, kot npr. pri pogodbah o storitvah v zvezi z devizami, instrumenti denarnega trga, prenosljivimi vrednostnimi papirji, deleži v kolektivnih naložbenih podjemih, finančnimi terminskimi pogodbami, vključno z enakovrednimi instrumenti z gotovinskim plačilom, terminskimi pogodbami o obrestni meri, obrestnimi in valutnimi zamenjavami ter zamenjavami na podlagi delnic ali delniškega indeksa, ter opcijami za nakup ali prodajo kateregakoli navedenega instrumenta, vključno z enakovrednimi instrumenti z gotovinskim plačilom;

2. pri pogodbah, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe;

3. pri pogodbah o dobavi avdio ali video posnetkov ali računalniških programov, če je potrošnik odprl varnostni pečat;

4. pri pogodbah o dobavi časopisov, revij in periodičnih publikacij;

5. pri pogodbah za igre na srečo in storitvah loterije;

6. pri zavarovalnih pogodbah za potovanje in prtljago ali podobnih kratkoročnih zavarovalnih pogodbah z veljavnostjo, krajšo od enega meseca.

(6) Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga, razen v primeru iz petega odstavka naslednjega člena.

7. pri pogodbah o finančnih storitvah, ki sta jih na potrošnikovo izrecno željo obe stranki že v celoti izpolnili, preden je potrošnik uresničil svojo pravico do odstopa od pogodbe.

Ekipa,
shop.lovskimojster.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja